دسته‌بندی نشده

وردپرس و کاربرد های آن

wordpress-transic

به نام خدا. تعداد زیادی از وبسایت ها موجود بر پایه سیستم های مدیریت محتوا پایه گذاری شده اند . وردپرس ، جوملا ، پرستا شاپ ، دروپال و … از متداول ترین سیستم های مدیریت محتوا موجود هستند و قرار است که سیستم مدیریت محتوا وردپرس را مورد بررسی قرار دهیم و کاربرد ها آن را مرور کنیم.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا یا cms همانطور که از اسمش پیداست یک سیستم که بر روی وبسایت نصب و میتوان بوسیله آن محتوا موجود در سایت (مثل نوشته ، برگه ، رسانه و …) را مدیریت کرد.

وردپرس در سال 2003 پا به عرصه اینترنت گذاشت و بعد از گذشت مدتی به یکی از پر کاربرد ترین سیستم های مدیریت محتوا موجود تبدیل شد که در حال حاظر بر روی بیشتر وب سایت ها به اجرا درآمده و مورد استفاده قرار گرفته است . وردپرس توسط مت مولنوگ بر پایه Mysql بنا گذاری شد که با زبان برنامه نویسی PHP پیشتیبانی میشود.

در ابتدا هدف از انتشار وردپرس تولید محتوا برای وبلاگ ها و همینطور وبلاگ نویسی در اینترنت بود که بعد ها با گسترش بیشتر اینترنت و فضا وب ، وردپرس نیز توسعه یافت و پیشرفته تر شد که همچنین با ظهور کسب و کار ها و فروشگاه های آنلاین در وبسایت کاربرد وردپرس هم بیشتر شد و توانست به صورت کاملتری در بین عموم دیده شود . با وجود سیستم های مدیریت محتوا به خصوص وردپرس و جوملا و … مدیریت وبسایت ها و وبلاگ ها رنگ و بویی تازه گرفت که نیز باعث پیشرفت وبلاگ نویسی و تاثیر گذاری محتوایی در شبکه جهانی اینترنت شدند .

مقایسه

وردپرس در مقایسه با سایر سیستم های محتوا پر استفاده ترین و محبوب ترین cms موجود است که درصد زیادی از مدیران و موسسان وبلاگ ها و وبسایت ها از آن استفاده میکنند وردپرس یک سیستم محتوایی رایگان میباشد که در دسترس تمام کاربران قرار گرفته که بتوانند از آن استفاده کنند و بصورت متن باز ( open source ) منتشر شد که بتوان آنرا گسترش داد و قابلیت هایی جامعی به آن افزود .

وردپرس در مقایسه با سایرین کارکرد آسانتر ، افزونه ها و قالب ها بیشتر و گسترده تری دارد که باعث شد بتواند خود را در بین توسعه دهندگان و وبلاگ نویسان وبسایتها محبوب نشان دهد از طرفی نیز نصب وردپرس بصورت محلی و آسان انجام میشود که به همین خاطر افراد مبتدی هم بهتر میتوانند از این سیستم محتوایی استفاده کنند و جامعه این سیستم گسترش می یابد .

قابلیت ها

وردپرس تا به امروز چندین نسخه از آن منتشر شده که خصوصیات و قابلیت های زیادی به آن افزوده شده که میتوان به

1- ساخت انواع وبسایت ها اعم از وبسایت ها تجاری ، شخصی ، فروشگاهی

2- ایجاد و مدیریت قالب ها و افزونه ها

و …. اشاره کرد . وردپرس ایجاد یک سایت و بلاگ را برای انتشار محتوا را راحتتر و آسانتر کرد که با وجود چنین سیستم هایی ، کاربران بهتر میتوانستند وبسایت خود را شخصی سازی و مدیریت کنند .

wordpress_everywhere-transic
وردپرس اینجا ، وردپرس همه جا

افزونه ها

افزونه های بزرگ و جامع برای استفاده در وردپرس بوجود آمد و باعث گستردگی بیشتر آن شد بطوریکه با بوجود آمدن افزونه های مدیریت فروشگاه مثل ووکامرس همه چیز را برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین فراهم شد و تقریبا وردپرس به یک سیستم مدیریت فروشگاه آنلاین بزرگ تبدیل میشد یا سئو از دیگر کار هایی بود که وردپرس از عهده انجام آن بر می آمد و یک وبسایت بهینه ایجاد کرد .

مزایا و معایب

تا اینجا بررسی ها سیستم مدیریت محتوا وردپرس نشان داد که یکی از قدرتمندترین سیستم ها حال حاظر است ولی مزایا و معایب آن چه بود که آنرا در بین وبمستران محبوب کرد

مزایا

رایگان و دردسترس بودن

متن باز و قابل گسترش

انعطاف پذیر

امنیت بالا

افزونه ها قالب ها فراوان

معایب

مورد هدف هکر ها

مصرف بالا منابع سرور

آیا شما هم از وردپرس استفاده میکنید ؟ نظرتان در مورد این cms چیست

پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلدهای الزامی مشخص شده اند *